blog-post-img-2117

Doodle Magic Board la Skanska offices în clădirea Nordic Light, Budapesta

Avem o veste de împărtășit cu voi. Panoul nostru interactiv a emigrat în Ungaria, sătul de atâta abuz din partea noastră.

A spus că își ia o binemeritată vacanță și se relochează în noua clădire de birouri Nordic Light din Budapesta. Cei de la Skanska s-au îndrăgostit de propria creație, ca Pygmalion, și au decis să își mute birourile acolo.

Îi înțelegem. Pare o poezie să îți desfășori activitatea acolo și chiar să rămâi peste program. :)

Doodle Magic Board-ul comandat de ei își propune să treacă în revistă cele mai reprezentative și inedite proiecte imobiliare ale lor, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de prezență pe piața din Ungaria.

Skanska este una dintre cele mai mari companii de construcții și dezvoltare imobiliară din lume.
Își propune să creeze soluții durabile, cu scopul de a livra proiecte verzi, de calitate, concentrându-se pe siguranță și etică, oferind în același timp soluții competitive.

Și într-adevăr, clădirile construite de ei sunt high-top.

Iată un preview al panoului interactiv creat special pentru Skanska.

Așadar, l-am lăsat pe Doodle Magic Board pe mâini bune. Mai mult, astăzi va participa la petrecerea de inaugurare a clădirii cu aspect de aurora boreală.
Distracție plăcută, magicule, o să te mai vizităm! :)

Lavinia Petrariu 18 posts

MarComm Doodler la OnScreen.
M-am autointitulat aşa pentru că mereu mi-a fost greu să mă limitez la un singur domeniu. În cei 11 ani care s-au strâns de când lucrez în Marketing, mereu am explorat, cu plăcere şi aviditate, domenii conexe: comunicare, branding, grafică, ilustraţie, copywriting şi chiar un pic de webdesign. Poate de aceea am făcut şi trecerea către antreprenoriat, unde cel puţin la început, este tare util să fii o entitate "n în 1". :)

No Comments

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

*

* Comments first need to be approved to show in this post.