Lavinia Petrariu 20 posts

MarComm Doodler la OnScreen.
M-am autointitulat aşa pentru că mereu mi-a fost greu să mă limitez la un singur domeniu. În cei 11 ani care s-au strâns de când lucrez în Marketing, mereu am explorat, cu plăcere şi aviditate, domenii conexe: comunicare, branding, grafică, ilustraţie, copywriting şi chiar un pic de webdesign. Poate de aceea am făcut şi trecerea către antreprenoriat, unde cel puţin la început, este tare util să fii o entitate "n în 1". :)

3 Comments

 • Daniel Dogaru (4 years ago) Reply

  Salut!
  Sincer, mie imi place mai mult ala vechi, mi se pare mai potrivit. Mi-a placut din prima clipa cand l-am vazut. Insa e bine sa mai schimbati cate ceva la imaginea voastra. Asta inseamna ca sunteti vii, ca lucrati, ca va ganditi mereu la ceva nou... Si nu are cum sa fie ceva negativ.
  Sa aveti succes!

  • in reply to Daniel Dogaru #2
   Lavinia Petrariu (4 years ago) Reply

   Bună, Daniel! Şi mulţumim de feedback şi de aprecieri.
   Este că ţi s-a făcut milă de bietul logo vechi, la cât a fost de pus la zid? :)
   Acum serios vorbind, ne-am asumat că schimbarea în general nu are cum să fie pe placul tuturor. Chiar şi noi încă ne acomodăm cu trecerea. Dar e bine de ştiut că şi feedback-ul acela de "puteţi mai mult" se supunea aceloraşi reguli ale subiectivităţii. :)
   Mult succes şi ţie!

   • in reply to Lavinia Petrariu #3
    Miha (3 years ago) Reply

    Buna, si mie imi place mai mult cel vechi. Pentru ca are o gama de culori mai restransa iar textul/wordmark-ul arata mai bine. Succes!

Leave a Reply

*

* Comments first need to be approved to show in this post.