blog-post-img-1203

Video explicativ pentru cashOUT.ro. O nouă tehnică doodle video – cut out

A trecut ceva timp de când nu am mai împărtășit cu voi vești.

În ultimele luni rodnice de toamnă, am observat că whiteboard animation a început să prindă aripi și în rândul românilor. Este adevărat că noi ne propuseserăm să educăm piața, însă am amânat pentru o perioadă acest avânt, ocupându-ne de aspecte mai pragmatice între timp.

Un trigger al creșterii awareness-ului pe whiteboard animation tindem să credem că a fost campania Bucharest, not Budapest, a celor de la McCann, pentru ROM. Ceea ce nu poate decât să ne bucure.

În ceea ce ne privește, în luna octombrie am finalizat un doodle video explicativ pentru www.CashOUT.ro (Cumperi inteligent. Primești bani înapoi), sistemul prin care cumperi online și primești cashback.

cash out 01   cash out 02

cash out    cash out 3

Aici am experimentat o nouă tehnică, în care desenele erau printate și apoi decupate, urmând să fie integrate într-un clip video care să redea povestea — “cut out”. Practic, putem spune că am făcut cut out pentru cash out

Iată rezultatul:

În săptămânile următoare, vom împărtăși cu voi alte 2 proiecte la care lucrăm cu drag și spor, iar o altă noutate va fi înfățișarea site-ului http://onscreen.ro/ pe care ne vom muta in perioada următoare. Plus alte surprize, pe care nu le divulgăm încă. Deci fiți pe recepție!

Lavinia Petrariu 20 posts

MarComm Doodler la OnScreen.
M-am autointitulat aşa pentru că mereu mi-a fost greu să mă limitez la un singur domeniu. În cei 11 ani care s-au strâns de când lucrez în Marketing, mereu am explorat, cu plăcere şi aviditate, domenii conexe: comunicare, branding, grafică, ilustraţie, copywriting şi chiar un pic de webdesign. Poate de aceea am făcut şi trecerea către antreprenoriat, unde cel puţin la început, este tare util să fii o entitate "n în 1". :)

No Comments

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

*

* Comments first need to be approved to show in this post.