blog-post-img-1201

Whiteboard animation pentru BeeWorks Promotion

Vrem să vă împărtășim un alt film whiteboard animation, pe care, e drept, l-am realizat în aprilie anul acesta.

Clientul final este furnizorul de promoționale atipice BeeWorks Promotion, care are o albinuță tare simpatică în logo. Prin intermediul acestui filmuleț, Albinuța Bee a devenit mascotă cu acte în regulă.

Pe baza scenariului Roxanei Ilie de la Business Upgrade, care ne-a fost și Account în acest proiect, am construit filmulețul de peste 3 minute. Un doodle video cu elemente de grafică și foto.

Deadline-ul a fost unul foarte strâns, dar am reușit să ne încadrăm cu brio în termenul dat și suntem foarte încântați că filmulețul a fost aplaudat la scenă deschisă în momentul integrării lui în prezentarea clientului către o audiență de 50 de oameni.

Să vedeți ce promoționale au oamenii ăștia!

Lavinia Petrariu 20 posts

MarComm Doodler la OnScreen.
M-am autointitulat aşa pentru că mereu mi-a fost greu să mă limitez la un singur domeniu. În cei 11 ani care s-au strâns de când lucrez în Marketing, mereu am explorat, cu plăcere şi aviditate, domenii conexe: comunicare, branding, grafică, ilustraţie, copywriting şi chiar un pic de webdesign. Poate de aceea am făcut şi trecerea către antreprenoriat, unde cel puţin la început, este tare util să fii o entitate "n în 1". :)

No Comments

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

*

* Comments first need to be approved to show in this post.