blog-post-img-1783

Am lansat un nou serviciu: Personalizarea video felicitărilor de Crăciun

Mai știi ce drăguț era Crăciunul în copilărie? Moș Crăciun, beculețe, săniuțe, reni, oameni de zăpadă… Fără brief-uri, runde nesfârșite de feedback, termene limită și meeting-uri interminabile. Noi vrem să te facem să revii la gândurile frumoase de Crăciun și să te bucuri de el alături de colegi, clienți și familie. De aceea, te invităm să te folosești de noul nostru serviciu, până pe 15 decembrie: Personalizarea video felicitărilor cu logo-ul tău, al clienților și o urare pe care vrei să le-o adresezi.

Avem trei video felicitări animate, care mai de care mai trăznite și amuzante, dintre care tu să ți-o alegi pe cea potrivită. Ai clienți care petrec Sărbătorile pe pârtia din Poiana Brașov? Trimite-le omul nostru de zăpadă aventuros. Clienta e familistă convinsă? Trimite-i trenulețul Crăciun Express, ca să-l uimească și pe cel mic când ajunge acasă. Ați avut deadline-uri strânse tot anul? Trimite-l pe Renul Asap să-i ureze de bine.

Le poți personaliza cu urări și logo și le poți trimite tuturor clienților și partenerilor tăi. Sau măcar celor care și-au suflecat mânecile ca să vă bucurați împreună la final de an.

Poți face asta prin 3 pași simpli:

1. Intră pe pagina destinată felicitărilor

2. Alege felicitarea și varianta de personalizare.

3. Contactează-ne! :)

Noi apoi îți trimitem o frumoasă felicitare împachetată pe email pentru a da-o mai departe cui vrei tu. Sau, dacă preferi, o găzduim pe canalul nostru de youtube și poți da mai departe linkul.

De Crăciunul ăsta, fii pe val! Înlocuiește bradul natural cu cel artificial și felicitările scrise cu cele video!

Întâmplarea face că prima noastră animație whiteboard a fost o felicitare de Crăciun, realizată în 2012. De atunci, în fiecare an, ne-am propus să ridicăm standardele în domeniul #fieca și să-l scoatem din zona clasică de print sau de banner trimis pe email.

Sperăm să aducem zâmbete pe cât mai multe fețe încruntate de stresul și problemele de la birouri de anul acesta. :)

Paul Craciunescu 6 posts

No other information about this user.

No Comments