blog-post-img-1503

Cele 5 tutoriale doodle video “Lecția de prim ajutor” la Anim’est

Azi vă povestim ceva de suflet.

Tutorialele doodle video la care am lucrat anul acesta, în cadrul proiectului Lecția de prim ajutor, au depășit 1 milion de vizualizări! Asta înseamnă o probabilitate mare să le fi văzut și tu. :)

Dacă totuși nu ai avut șansa, ți le arătăm pe toate 5 mai jos. Iar dacă vrei să le vezi proiectate pe un ecran de cinema, te invităm alături de noi la  Anim’est – cel mai mare festival de film din Bucuresti – marţi, 6 octombrie 2015, de la ora 18.00 la Re:Animation Hub din locaţia Carol 53!

Vom fi toți cei care ne-am adus contribuția la acest proiect, printre care Anamaria Bogdan și echipa ei de la Mai Mult Verde, Semida Durigă, scenarista seriei de 5 tutoriale, Vladimir Drăghia, producătorul seriei și noi, OnScreen, cei care am creat ilustrațiile și animația. Te așteptăm alături de noi. :) Nu te ascultăm la tablă, dar tare ne dorim să fi învățat Lecția!

 1/5 Ce spui când suni la 112?

2/5 Trusa de prim ajutor

3/5 Siguranța Salvatorului

4/5 Improvizația de prim ajutor

5/5 Defibrilatorul

 

Recent am dezvăluit în cadrul unui interviu, pe site-ul www.lectiadeprimajutor.ro, motivația din spatele implicării noastre în acest proiect, una foarte puternică.

LDPA:  Cum ţi se pare ideea de a promova cunoaşterea primului ajutor pentru publicul larg?

Lavinia Petrariu: Este o inițiativă cu care m-am intersectat în trecutul recent, prin 2012, când eram angajată la o companie. Ni s-a oferit atunci un training de prim ajutor de câteva ore, pe care l-am urmărit cu mare interes. Tot atunci am aflat despre aplicația de mobil care permite activarea voluntarilor, atunci când se află mai aproape de locul unui accident și pot ajunge mai repede decât salvarea. Mi s-a părut genial și încă de atunci mi-am dorit să aflu mai multe sau să mă implic cumva. Timpul nu mi-a permis, la momentul respectiv, însă destinul (sau cum vrei să-l numești) m-a adus tot mai aproape de „momentul potrivit”, pe căi mai mult sau mai puțin plăcute.
(…) Știu cazuri în care salvarea a sosit prea târziu sau a sosit prost echipată și, până la urmă, degeaba. Un voluntar instruit poate salva vieți.
Citește tot interviul aici.

Este un proiect în care am crezut de la început și pe care l-am întâmpinat cu bucurie, ca pe ceva ce era necesar să se întâmple. Suntem încântați maxim că facem parte din această echipă de producție și că ne-am putut folosi de ceea ce facem din pasiune, pentru a transmite un mesaj important: învață să fii tu eroul de care ai nevoie!

În același timp, ne dorim cu tărie ca, dincolo de numărul mare de vizualizări, să reușim împreună să îi convingem pe cât mai mulți să învețe “Lecția de prim ajutor” și asta să se reflecte într-un număr mai mare de vieți salvate.

Programul de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi “Lecţia de prim ajutor” îţi recomandă cele mai sigure soluţii în situaţii de urgenţă neprevăzute.

Poți afla cum să salvezi vieți pe pe site-ul lectiadeprimajutor.ro, cu ajutorul aplicaţiilor pentru smartphones şi tablete sau dacă vii la cursurile gratuite organizate în capitală şi în alte oraşe mari din țară.

Programul Lecţia de prim ajutor este oferit de NN Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde, în parteneriat cu SMURD.

Lavinia Petrariu 21 posts

Magic Wand Handler @ OnScreen
În cei 13 ani de Marketing, mereu am explorat, cu plăcere şi aviditate, domenii conexe: comunicare, branding, grafică, ilustraţie, copywriting şi chiar un pic de webdesign.
De 5 ani am făcut trecerea către antreprenoriat. Caut în permanență să mă regăsesc în ceea ce fac și visez să influențez lumea prin frumos și simplificare.

No Comments

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

*

* Comments first need to be approved to show in this post.