blog-post-img-1733

Coming soon: Cartea interactivă OnScreen

Luna iunie vine pentru noi la pachet cu un nou proiect la care visăm de ceva vreme: cartea interactivă OnScreen. Pentru că ne place inovația și tot ce implică multă creativitate mai ales în zona de doodle, a fost doar o chestiune de timp până să ne decidem ce produs nou să dezvoltăm și în ce direcție ne dorim să continuăm.

 

Premisa noului proiect este una simplă:

“Interactivitate ca la carte!”

 

De aici am pornit încet, dar sigur, în căutarea resurselor, creionarea primelor schițe și conturarea poveștilor pe care vrem să le spunem.

 Din perspectiva execuției efective, cartea interactivă este încă work in progress, dar entuziasmul nu ne lasă să nu vă împărtășim câte ceva despre noul nostru proiect.

 Ne place digitalul și digitalizarea, în general. Acest lucru îl demostrăm cu fiecare proiect pe care îl facem și cu fiecare eveniment în care ne implicăm.

 În egală măsură, însă, ne plac și paradoxurile, îmbinările inedite de clasic cu neconvențional. Unde mai pui că ne este pur și simplu imposibil să ignorăm așteptările publicului pentru produsele care fac apel la elemente care trezesc nostalgii, reușind totodată să te țină ancorat în realitatea digitală.

 Așa s-a născut o nouă idee: de a crea o carte în forma ei cea mai clasică dar și cea mai classy (îmbrăcată în piele și conține hârtie manuală) pe care să o transpunem într-un proiect interactiv.

 

Cartea va spune în stil doodle o poveste de brand, in ilustrații fiind inserate o serie de elemente de tip triggers care vor declanșa proiecții pe suprafețe aflate în proximitatea acestei cărți.

 

Fără a-l pune în umbră pe deja veteranul Doodle Magic Board, cartea interactivă se va bucura, cu siguranță, de succesul scontat, factorul de noutate fiind cheia noului nostru produs.

 

Revenim a.s.a.p cu finalul fericit al poveștii și botezul oficial al carții interactive (cu un nume și slogan pe măsură).


Update! Cartea noastră a primit între timp un nume -
Magic BookInteractivitate ca la carte!

Ilinca Covreag 9 posts

No other information about this user.

1 Comment