blog-post-img-2084

Cum să activezi o Poveste de Crăciun, în 7 propuneri

Se apropie Crăciunul. Te anunţă decoraţiunile care îţi zâmbesc din vitrine, încă din luna octombrie.

Le zâmbim şi noi îngăduitor (că doar suntem din branşă) şi, pe alocuri, oftăm. Suntem conştienţi că trebuie planificate din timp campaniile de Crăciun, chiar din perioada în care ne savurăm băutura rece, stând întinşi pe şezlong. Sau în hamac.

Ştiind cum funcţionează deadline-urile, dar şi pana de idei, venim către tine cu câteva sugestii, care sperăm să îţi fie de folos.

 

Şi, ca să nu mai pierdem timp de dospire a ideilor, iată câteva instrumente de la OnScreen cu care poţi activa cozonaci pufoşi de Crăciun, cu miros de advertising:

 

1. Un Doodle Magic Board

… cu o poveste de Crăciun.

Te provocăm să ne provoci! Deşi a luat parte la peste 50 de activări, nu am avut încă o tematică de Crăciun pentru instrumentul nostru preferat din tot portofoliul.

Dacă nu ai încă idee despre ce vorbim, iată câteva informaţii în articolele mai vechi. Poţi alege un format standard pentru panoul interactiv de lemn: dimensiuni de 2x2m sau 4x2m, 8 sau, respectiv, 16 puncte de interacţiune.


Sau poți merge pe o variantă custom, care să aibă inclusiv elemente mecanice integrate (rotițe, dispenser de jetoane sau poze, beculeţe, motoraşe). Geeks-ii noştri abia aşteaptă să le dai teme creative de rezolvat.

2. Video Felicitări de Crăciun

Poţi să îţi colinzi virtual clienţii cu o animaţie whiteboard sau 2D flat. Facem asta de 5 ani.


3. Magic Book

Cartea noastra interactivă pare suportul perfect pentru a reda o poveste de Crăciun – coperţi din vremuri apuse, pagini de hârtie reciclată făcută manual, ilustraţii tematice, care au în plus o dinamică dată de tehnologie – clinchet de zurgălăi, hohoho-uri, desene mişcătoare…
Dacă eşti fan Harry Potter, ştii la ce ne referim. Doar că aici se întâmplă sub ochii tăi şi nu pe marele ecran.

4. VideoMapping pe bradul de Crăciun

…pe unul confecţionat de noi, desigur. Aici ne punem la treabă fantezia şi construim decoraţiuni animate. Proiecţia poate fi simplă şi de efect, dar poate fi şi interactivă, pentru un efect şi mai mare. De exemplu, acum câţiva ani, invitaţilor li s-au pus la dispoziţie tablete şi o aplicaţie, cu ajutorul cărora puteau împodobi bradul de Crăciun live şi apoi distribui online.

 5. Video Mapping pe clădire

Anul trecut am proiectat o Poveste de Crăciun în Craiova.

6. Christmas VR

Dacă vrei să ştii cum e să te dai cu sania lui Moş Crăciun, ai ocazia să afli transpunându-te în Realitatea Virtuală. Ţine-te bine! Ho Ho Ho!

7. Pop-up Digital Cake

Dacă mai şi aniversezi ceva în prag de Sărbători, nu ezita să iei în calcul şi proiectia pe tort. Este un moment de bun gust digital, pe care îl poţi integra cu succes în petrecerea pe care o planifici.

Te lăsăm să te gândeşti şi te aşteptăm cât de repede cu o cerere. Elfii Moşului OnScreen sunt foarte aglomeraţi în prag de Sărbatori şi vrem să fim siguri că fiecare brand cuminte are pregătit cadoul său, confecţionat din timp.

Lavinia Petrariu 21 posts

Magic Wand Handler @ OnScreen
În cei 13 ani de Marketing, mereu am explorat, cu plăcere şi aviditate, domenii conexe: comunicare, branding, grafică, ilustraţie, copywriting şi chiar un pic de webdesign.
De 5 ani am făcut trecerea către antreprenoriat. Caut în permanență să mă regăsesc în ceea ce fac și visez să influențez lumea prin frumos și simplificare.

No Comments

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

*

* Comments first need to be approved to show in this post.