Cine Suntem

Suntem un studio de producţie şi post producţie video, cu 5 ani de experienţă pe cont propriu şi alţi 13 ani de experienţă individuală în televiziune, marketing şi branding. Ne implicăm în fiecare dintre proiectele noastre, cu pasiune și dedicare.

Fie că vrei să îţi promovezi produsul, serviciul, compania prin intermediul unui eveniment, fie pe internet sau pe TV, ai nevoie de content. Filmuleţe de prezentare realizate în diferite tehnici, prezentări video captivante, spoturi radio şi TV… le găseşti pe toate la noi.

Suntem primii care au introdus tehnica whiteboard animation pe piaţa românească, dar avem cel puţin 4 tehnici dintre care poţi alege pentru realizarea clipului tău video.

Mai mult, facem din evenimentul tău un adevărat spectacol, sprijinit pe beneficiile tehnologiei audio-video de ultimă oră.

Bine ai venit pe blogul OnScreen, unde îți vom împărtăși sfaturi din experiența noastră!

Ce Oferim
Ai nevoie de un film de prezentare, de un spot sau poate de content și aplicații interactive pentru evenimentele tale de promovare? Găsești la noi toate acestea și ceva în plus.
Banner-300x250_gif
VIDEO MARKETING

Statisticile arată că promovarea video este extrem de eficientă. Clienții tăi se așteaptă deja să găsească pe site-ul tău un video de promovare. Unde mai pui că promovarea pe Youtube te ajută să te inserezi discret în playlist-urile clienților, pentru un efect maxim.

Suntem fanii modalităților de expresie diverse și de aceea te ajutăm cu tehnici video multiple, dintre care poți alege. Pentru a profita din plin de beneficiile fiecăreia, le poți chiar îmbina, într-o anumită măsură, în filmul tău de prezentare.

Pentru o poveste completă, la aceste stiluri de animație este recomandat să se adauge voice over, muzică de fundal și efecte audio.

CONTENT PENTRU EVENIMENTE

Prezentările tale video trebuie sa fie adaptate tehnic și artistic suportului și contextului în care urmează sa fie folosite (TV, computer, cinema, ecrane de proiecție cu dimensiuni atipice). Dar nu îți face griji pentru detaliile tehnice! Suntem aici ca să te ajutăm cu cea mai bună formulă.

APLICAȚII INTERACTIVE PENTRU EVENIMENTE

Interactivitatea este un trend aflat în creștere rapidă în afișajul digital, revoluționând promovarea produselor și serviciilor prin conținut captivant și creativ.
Noi îți oferim conținut pentru interfețe grafice, în general. Însă cel mai puternic impact îl au aplicațiile folosite în cadrul evenimentelor de promovare.

Interactive – wall/floor

Conținutul grafic dinamic, proiectat pe perete sau pe podea, permite interacțiunea consumatorilor de toate vârstele cu brandul, atât la nivel fizic, cât și emoțional. Acest instrument de informare, dar și de divertisment, creează efecte memorabile și încurajează crearea unei conexiuni între public și brand.

 

Îți dorești să fixezi în timp momentele și împrejurările în care te-ai simțit minunat?

 

Poți face asta plasând un Social Photo Booth în cadrul evenimentului tău, fie că este o petrecere corporate, o conferință sau un eveniment privat (nuntă, aniversare etc.). Poți să-l consideri un prilej memorabil de distracție interactivă, dar și un instrument de marketing eficient.

.

Și, nu în ultimul rând, noi te putem ajuta să îți găsești stilul vizual care să te reprezinte, să te diferențieze de ceilalți și să te facă ușor de remarcat.