blog-post-img-1702

Doodle Magic Board: începem numărătoarea inversă până la Comic Con

Dacă e Eastern European Comic-Con, indiscutabil este și HBO Romania.

Și cum ne-am obișnuit și ne place, iată-ne din nou alături de acesta la mult-așteptatul eveniment.

Am numărat zilele rămase. Apoi orele.

Și, cu overtime după overtime, am ajuns până la urmă acolo unde ne-am dorit: asigurând partea de interactivitate a standului HBO‬ într-un mod cât mai inedit.

Rezultatul?

O podea interactivă cu GOT Map‬ și un ‪‎Doodle Magic Board ‬de pe care nu lipsește dragul de Hodor‬ sau simpaticul Tyrion‬ Lannister.

European Comic-Con Doodle Magic Board     European Comic-Con Doodle Magic Board

Și asta nu e tot. Am completat tabloul Game of Thrones cu alte personaje pe care te lăsăm să le descoperi, dar am lăsat loc generos și pentru altele din seriale la fel de îndrăgite.

Ne place interactivitatea. Am spus-o în nenumărate rânduri. Ca să întărim cele afirmate i-am “asortat” lui Doodle Magic Board o podea interactivă pe măsură. Harta Game of Thrones și-a găsit loc pe o podea care te invită să staționezi și să uiți preț de câteva minute unde te afli.

Odată ce te-ai prins în jocul nostru interactiv, vei fi parte din poveste și vei naviga din regat în regat, din cetate în cetate, din oraș în oraș, împreună cu eroii tăi preferați.

Dar asta este doar ceea ce se vede.

Ca backstage story putem să-ți povestim pe scurt că am făcut slalom printre proiectoare, grile, animații, ilustrații și schițe, testând fiecare idee creativă la putere maximă. N-a fost ușor, dar a meritat. Rezultatele vorbesc de la sine.

Dar ca să întelegi puterea interactivității trebuie să fii acolo. Noi tot ce mai avem de spus este…

We’ll be back!

Ilinca Covreag 9 posts

No other information about this user.

No Comments