blog-post-img-1614

Panoul interactiv Doodle Magic Board la HBO2 & HBO3 Launch Party

“I will take what’s mine with fire and blood”

E redundant să recunoștem că nu am spus-o noi :)

A spus-o Daenerys în G.O.T (Game of Thrones), dar și-a găsit locul perfect pe Doodle Magic Board-ul nostru, la HBO2 & HBO3 Launch Party.

Am fost acolo și ne-am bucurat de atenția care a gravitat în jurul board-ului nostru interactiv și creativ.  Adăugăm, în acest context, un binemeritat special thanks to Backbone-Ad, care a făcut posibilă prezența OnScreen la eveniment.

Doodle Magic Board n-a fost singur. Ca să construim un tablou complet de entertainment, i-am alăturat Social Photo Booth-ul OnScreen care a pozat, personalizat și amuzat audiența.

Am fi vrut să spunem că împreună au făcut senzație, dar de asta s-au ocupat deja alții înaintea noastră, iar pozele, reacțiile și mulțimea invitațiilor strânși în jurul Doodle Magic Board-ului, ne-au demonstrat că nu sunt cuvinte spuse la întâmplare.

Nu puțini au fost cei care ne-au întrebat cum ne-a venit ideea.

Adevărul este că n-a fost greu. Dă-i unui creativ contextul potrivit, câteva citate din filmele pe care le iubește (Vinyl, True Blood, etc, etc), instrumentele de care are nevoie și vezi ce iese. În cazul nostru rezultatul final s-a numit One Brand New “Doodle Magic Board”.

Brainstorming, surse de inspirație, ore peste program, multă muncă dar și mult fun – toate și-au lăsat amprenta pe un board de lemn, dând viața unor povești cu tâlc interactiv :)

Doodle-Magic-Board

Și uite așa Doodle Magic Board a mai marcat un punct pe harta evenimentelor de top, semnându-se în clar cu texte catchy și multe doodle-uri în care a mixat interactivitatea cu creativitatea. Ce a ieșit este exact ce ne-am dorit: mesaje cheie spuse mai în joacă, mai în serios, receptivitate și mult fun.

Dar Doodle Magic Board nu se oprește aici. Abia a prins gustul turneului așa că și-a făcut loc în multe proiecte frumoase. Dacă vrei să afli pe unde își va mai face veacul, avem un singur sfat:

Stay tuned!

Ilinca Covreag 9 posts

No other information about this user.

No Comments