blog-post-img-1759

Doodle Magic Board la Marele Picnic ShortsUP, ediția 3

Weekend-ul trecut (29-30 iulie 2016), Doodle Magic Board a fost prezent la Marele Picnic ShortsUP, ediția 3 – o sală de cinema în aer liber, amenajată în Grădina Botanică. Din fericire, vremea nu a făcut pe dificila cu noi, iar țânțarii s-au ținut departe de zona noastră de relaxare.
Dacă ați fost acolo și v-ați bucurat de cele 2 seri de filme scurte, muzică, activități simpatice și leneveală pe pătură, ne-ați văzut cu siguranță sub cortul alb, pregătit just in case.

Ca și anul trecut, odată cu lăsarea serii, am îmbrăcat copacii în culori luminoase, cu un show de video mapping.

shortup onscreen video mapping copaci

În plus, anul acesta am multiplicat factorul entertainment cu un Doodle Magic Board, creat special pentru acest eveniment, având scene ilustrate specific și 16 puncte de interactivitate cu animații surprinzătoare.

Cam așa au arătat pregătirile:

shortsup marele picnic onscreen doodle magic board   

doodle magic board touch animated onscreen   video mapping animation

Și cam așa a împrăștiat praf de zâne în fața publicului, la Marele Picnic:
shortsup dmb onscreen

Până la următorul eveniment, ne vedem pe pagina de Facebook!

Photo credits: Iulian Alexandru Popa
 

Lavinia Petrariu 21 posts

Magic Wand Handler @ OnScreen
În cei 13 ani de Marketing, mereu am explorat, cu plăcere şi aviditate, domenii conexe: comunicare, branding, grafică, ilustraţie, copywriting şi chiar un pic de webdesign.
De 5 ani am făcut trecerea către antreprenoriat. Caut în permanență să mă regăsesc în ceea ce fac și visez să influențez lumea prin frumos și simplificare.

No Comments