blog-post-img-2002

Înflorirea Sun Plaza cu un strop de magie de la OnScreen

Natura înflorește, iar odată cu ea, înflorește și Sun Plaza! Temperaturile au crescut, norii s-au disipat și se întorc ușor, ușor păsările migratoare. Printre ele, s-a strecurat și dragonul Sunny, mascota lor, venit cu noutăți despre completarea primei faze dintr-un amplu proces de remodelare a mall-ului. 

Acest proces a fost demarat de Sun Plaza anul trecut, având ca scop extinderea spațiilor destinate unor magazine, adăugarea de spaţii comerciale noi şi regândirea unor zone de acces de la metrou şi parcare.

Pe 23 Martie 2017, Sun Plaza a finalizat oficial prima fază, rezultând într-o suprafaţă nouă de 7800 m2 dispusă pe 3 niveluri, din care 2000 sunt ocupaţi de 4 noi brand-uri: Altex, Terranova, O Bag şi Autograf. H&M, C&A şi Bebe Tei, chiriaşi mai vechi, şi-au relocate zonele de shopping, câştigând mult spaţiu în plus. Căile de acces dinspre parcarea subterană şi pasajul ce conectează metroul cu mall-ul au fost şi ele modernizate.

Și parafrazând chiar vorbele lor, atunci când renovezi, ce faci prima dată? Înviți prietenii să te lauzi, evident. Pentru asta, ai nevoie în primul rând de o invitație, realizată de noi în stil doodle, la fel ca filmulețul inițial ce prezenta pe larg amplul proces de remodelare. Dacă ai intrat vreodată în Sun Plaza și te-ai întrebat ce-i cu uriașul zid care te întâmpina la intrare până pe 23 martie, găsești răspunsul chiar în filmuleț.

Apoi, ai nevoie de o surpriză care să-i întâmpine la intrare, un mic artificiu, sau o „activare”, cum le place marketerilor să spună. Gata cu zidul de carton! Să intre Doodle Magic Board, panoul interactiv de lemn pe care dragonul Sunny își povestește năzdrăvăniile, iar lângă el un colțișor care prezintă vizitatorilor îmbunătățirile aduse în Faza 1 a proiectului de remodelare.

 

 

Urmează încă 2 faze din proiectul de remodelare, iar Sun Plaza ne anunță că vin multe alte surprize. Panoul se află chiar acum în mall, iar până pe 30 Martie, poți să-l încerci și să-ți face poze cu Sunny. Urmărește-ne pe Facebook și Instagram, și poate ne facem o poză împreună la următorul eveniment. :)

Paul Craciunescu 6 posts

No other information about this user.

No Comments