blog-post-img-1707

Interactivitate marca OnScreen la BTW, East European Comic Con și Cișmigiul Copiilor

Ghici ce a făcut OnScreen weekend-ul ce tocmai s-a încheiat! Dacă evenimente ca East European Comic Con, Bucharest Technology Week și Cișmigiul Copiilor îți sună cunoscute, atunci cele ce urmează să îți povestim sigur ți se va părea interesant.

Când suntem prinși cu pregătirea unor proiecte și apoi direct implicați în derularea lor, ne dăm seama că ziua are prea puține ore, iar nopțile n-au timp să fie sfetnici buni, fiind full scheduled pentru deadline-uri serioase.

Cam așa ne-am petrecut noi ultimul weekend al lunii mai, când am făcut entertainment cu interactivitate la nici mai mult, nici mai puțin de 3 evenimente.

Cu DMB și o podea interactivă am fost ON la East European Comic Con!

Ajuns la cea de-a patra ediţie, East European Comic Con a reușit și în acest an să fie destinația preferată a pasionaților de filme, seriale, benzi desenate si jocuri video.

Dacă ai ratat evenimentul, am pus în articolul nostru câteva povești interesante despre ce s-a întâmplat acolo.

Așadar, să începem cu începutul!

Romexpo, 27-29 mai. Zile de (aproape) vară de cu seară, mulțime de oameni – cu toții curioși să afle cu ce îi va surprinde Comin Con-ul în acest an.

Standul HBO România: așa cum era de așteptat, aici traficul este masiv, Urzeala Tronurilor fiind principala atracție.

Organizatorii au anticipat și ei acest lucru, astfel că aici găsești de departe cea mai distractivă & interactivă zonă, din care nu lipsesc elementele surpriză: prezența mai multor vedete din “Game of Thrones” (“Urzeala Tronurilor”).

Iar când vine vorba de personaje din lumea supereroilor, totul trebuie să fie ridicat la putere! Iar noi am înțeles cel mai bine acest lucru, ducându-l pe Doodle Magic Board la un nou nivel.

  20160527_165144

Cu o simplă măsurătoare (fie ea și din priviri :)) ai putea spune că dimensiunea lui a fost dublă față de primele lui “ieșiri în lume”.  Și n-ai greși deloc.

Doar că noi ne-am concentrat să fie mult mai mult decât atât. I-am crescut valoarea prin doodle-uri cu personaje a căror viralitate este vizibilă și cu Facebook-ul închis (:P) și le-am animat pe acestea prin video proiecții surpinzătoare.

Este al doilea proiect pe care îl facem împreună cu echipa HBO România. Putem spune, așadar, că suntem deja familiari cu lumea uimitoare a celor mai tari seriale, nu doar la TV.

Încântat să fie parte din universul celor mai iubite, apreciate sau temute personaje din Westeros şi nu numai, Doodle Magic Board şi-a adus întăriri sub forma unei podele interactive - GOT map. Ce a ieşit? Rezultatul l-ai văzut deja în postările prietenilor tăi de pe Facebook.

20160528_142440 13267741_10153605464741451_1873510203612404720_n

În spatele acestui proiect fantastic, se ascund multe ore de muncă, creativitate şi brainstorming. Dar noi zicem că a meritat!

Printr-un singur pas, fanii Game of Thrones au pornit într-o călătorie în jurul Celor Şapte Regate din Westeros, dar s-au aventurat şi dincolo de Narrow Sea şi chiar şi dincolo de Zid, departe, în Nord, unde domnesc înfricoşătorii White Walkers. Tovarăşii lor de drum au fost unii aleşi pe sprânceană: Jon Snow, Arya şi Sansa Stark, Daenerys Targaryen sau spiritualul Tyrion Lannister.

Și, ca în cazul oricărui lucru iubit de atât de mulţi oameni, taberele sunt împărţite. Unii sunt convinşi că “A Lannister always pays his debts” şi că Tyrion ar trebui să stea pe The Irone Throne, iar alţii sunt loiali familiei Stark şi ştiu că “The North remembers”.

Indiferent pe cine au ales să însoţească în călătorie, participanţii au avut parte de o experienţă inedită, care a mixat creativitatea cu dinamismul şi interactivitatea.

Eastern European Comic-Con a însemnat pentru noi un pariu câştigat, demonstrând încă o dată că new media se nasc din idei creative sudate cu knowledge-ul potrivit la timpul potrivit.

PhotoBooth-ul OnScreen la Bucharest Technology Week

Cele mai tari evenimente ale sfârșitului de primăvară par să se încăpățâneze a se desfășura simultan. Dar cum echipa OnScreen nu se descurajează prea ușor, am luat totul ca pe o provocare și n-am ratat ocazia de a fi prezenți inclusiv la Bucharest Technology Week.

PhotoBooth OnScreen la Bucharest Technology Week  PhotoBooth OnScreen la Bucharest Technology Week

Și PhotoBooth-ul nostru s-a încadrat perfect în acest peisaj de tehnologie a viitorului, cu accent pe realitatea virtuală, roboţi şi alte tehnologii inovatoare.

De la roboţii care fac curat, cântă sau dansează, scuterele electrice şi sisteme smart home, până la prezentări ale tehnologiilor smart city, gadget-uri şi wearables, drone şi sisteme inovatoare de monitorizare a sănătăţii şi fitness – nimic nu a lipsit acestui eveniment.

ARCUB și OnScreen cu Social Photo Booth-ul în Cișmigiul Copiilor

ARCUBCentrul Cultural al Municipiului București  a transformat, pe 29 mai, încă o dată Parcul Cișmigiu într-un imens teren de joacă.  Peste 8.000 de participanți au venit să se bucure de evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Copilului în Cișmigiul Copiilor.

PhotoBooth OnScreen la Cismigiul Copiilor2 PhotoBooth OnScreen la Cismigiul Copiilor

Și, cum noi avem doodle-ul în sânge, iar mesajele transmise în joacă au fost principala premisă a creativității noastre atunci când vine vorba de new meadia, n-am fi putut lipsi de la un așa eveniment. Ambasadorul nostru în acest proiect a fost, desigur, Social Photo Booth-ul OnScreen.

 Surse foto: ARCUB, Bucharest Technology Week, HBO Romania (facebook & websites)

 

Ilinca Covreag 9 posts

No other information about this user.

1 Comment

  • […] Așa s-a născut o nouă idee: de a crea o carte în forma ei cea mai clasică dar si cea mai classy (îmbrăcată în piele și conține hârtie manuală ) pe care să o transpunem într-un proiect interactiv. […]