blog-post-img-1387

Live drawing și video mapping pe copaci la Marele Picnic ShortsUP

Pe 24 și 25 iulie 2015, filmele scurte s-au mutat în Grădina Botanică.
Festivalul Marele Picnic ShortsUP, ediția a II-a, a găzduit pe spațiul verde sute de păturici colorate și chipuri frumoase, orientate către marele ecran gonflabil, ancorat în copaci.

11745538_10153615192730209_1619499359656976165_n
În serile de picnic cinefil, au fost proiectate scurtmetraje premiate și aplaudate, s-a ascultat muzică de la Tananana și s-a mixat live de DJ K-lu.
Într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din capitală, ne-am mai delectat vineri și sâmbătă cu joculețe, bageli, burgeri, popcorn, bere etc. și limonadă pentru copiii de la Marie Curie.

Ca să onorăm natura, la ea acasă, am adus-o în prim plan prin video mapping. Am proiectat pe câte un grup de copaci, din stânga și din dreapta ecranului, culori și efecte dinamice împletite cu ritmul muzicii.

Mai mult, artistul nostru a desenat live contururi și s-a “jucat” în copaci, cu ajutorul tabletei grafice, la scară mare. Desigur, niciun copac nu a fost rănit în timpul actului artistic. :)

Mulțumiri fotografilor Iulian Alexandru Popa și Cătălina Panait, pentru că iată cu ce ne putem lăuda! :)

Mulțumim organizatorilor! Ne place tare mult să facem video mapping în spații neconvenționale și chiar visam la un mapping în copaci. :)

Cu drag,
OnScreen

Cu noi te vezi bine!

Lavinia Petrariu 21 posts

Magic Wand Handler @ OnScreen
În cei 13 ani de Marketing, mereu am explorat, cu plăcere şi aviditate, domenii conexe: comunicare, branding, grafică, ilustraţie, copywriting şi chiar un pic de webdesign.
De 5 ani am făcut trecerea către antreprenoriat. Caut în permanență să mă regăsesc în ceea ce fac și visez să influențez lumea prin frumos și simplificare.

1 Comment

Leave a Reply

*

* Comments first need to be approved to show in this post.