blog-post-img-1894

Magic Book și VR Rollercoaster – Noutățile noastre la Universum Inspiration Day 2017

Am fost prezenți și anul acesta la Universum Inspiration Day, cu entuziasm, forțe proaspete și 3 standuri cu produse: Doodle Magic Board (lansat anul trecut tot la Inspiration Day), noua noastră carte interactivă, denumită de noi în mod natural Magic Book și VR Rollercoaster, prima noastră aventură în mediul Virtual Reality.


Magic Book a atras curiozitatea nostalgicilor

 

Mai țineți minte când anunțam anul trecut apariția unei cărți interactive în portofoliul nostru? Ei bine, Magic Book, așa cum am decis să o numim, a intrat în scenă odată cu noul an. Și unde altundeva decât la Universum Inspiration Day, acolo unde am lansat și Doodle Magic Board anul trecut.

Magic-Book-cartea-interactiva

Magic Book-ul nostru a debutat cu o poveste împărțită în 4 capitole, despre istoria desenului. Povestea a pornit în epoca preistorică și s-a terminat cu animațiile din epoca modernă. E un proiect foarte drag graficianei noastre Mădălina Pavel, care și-a dorit cu orice preț să-l vadă în formă fizică. Dacă ați avut curiozitatea să încercați cartea la eveniment, probabil ați discutat chiar cu ea!

Din punct de vedere tehnic, aceasta funcționează la fel ca Doodle Magic Board, diferența fiind că proiecțiile se realizează pe o carte din hârtie realizată manual și îmbrăcată în piele. Ilustrațiile realizate manual, împreună cu animațiile, se îmbină într-un mod plăcut și creează o experiență cu adevărat specială. Sperăm ca noua noastră carte să aibă cel puțin la fel de mult succes la evenimentele de anul acesta precum Doodle Magic Board!


A fost coadă la VR Rollercoaster

 

Anul acesta am hotărât să lansăm nu unul, ci două servicii noi! Am fost prezenți la eveniment și cu noul nostru sistem Virtual Reality, realizat special pentru aplicația Rollercoaster. Sistemul a inclus un scaun plasat pe un suport realizat de noi. Deși mulți din cei care și-au făcut curaj să se îmbarce în rollercoasterul nostru au avut senzația că acesta mișca și scaunul, noi promitem că a fost 100% static!

Oculus-Rift

Virtual-Reality-rollercoaster

 

Pentru cei mai puțin familializați cu tehnologia Virtual Reality, aceasta permite brand-urilor să creeze o experiență inedită pentru publicul lor, ducând utilizatorul într-un mediu complet nou în momentul în care acesta poartă ochelarii speciali. În cazul nostru este vorba de un sistem Oculus Rift. 

Pe viitor, sperăm să vedem rollercoasterul la cât mai multe evenimente din România și să introducem și alte aplicații. E un potențial încă neexploatat la noi în țară și la care ne dorim să contribuim din plin. Putem spune că momentan a fost un experiment reușit și că există cu siguranță interes.

Doodle Magic Board și-a făcut iarăși apariția

 

Panoul nostru interactiv a fost prezent pentru al doilea an la rând, vizitatorii de anul trecut fiind deja familiarizați cu potențialul acestuia. Am avut însă parte și de o mulțime de curioși noi, care nu auziseră de el și care au fost foarte încântați de ce-au văzut.

Doodle-Magic-Board-Doodle-Magic-Lab

6

De această dată, animațiile panoului au avut un concept care ne-a reprezentat în totalitate: Doodle Magic Lab. Cum ar arăta un laborator de brainstorming în formă fizică? Ar fi plin de încercări, multă îndrăzneală, experimente trăsnite și rezultate neașteptate!

În final, dacă ați trecut pe la noi la standuri, vă mulțumim pentru interes și sperăm că v-am inspirat! Dacă vă place ceea ce facem, așteptăm cu nerăbdare brief-urile voastre. Entuziasmul și buna-dispoziție sunt din partea casei.

Pentru mai multe imagini, inspirație și poze de la evenimente din lumea OnScreen, poți să ne urmărești și pe Facebook sau Instagram.

 

Paul Craciunescu 6 posts

No other information about this user.

No Comments