blog-post-img-1417

Social Photo Booth pentru o campanie de recrutare Kellogg’s

Timp de o săptămână, între 6 și 12 iulie, am fost parte dintr-o campanie de recrutare inedită, realizată de partenerii noștri de la Catalyst.
În Mall Promenada, a fost amplasată o zonă specială, care a reunit o cabină foto (Social Photo Booth), un fundal verde (croma), un scaun roșu (#redchair) și câteva fete simpatice (Catalyst). :) A, și un asistent de nădejde de la OnScreen!

photo corner promenada    catalyst kelloggs photo booth

Campania și-a propus să răspândească vestea că există joburi unul și unul, disponibile la Kellogg’s.

Potențialii candidați, aflați în trecere, își puteau selecta unul dintre cele 6 fundaluri preferate din natură. Având în vedere domeniul de activitate al companiei, decorurile aveau ca temă câmpurile de cereale.
Apoi, trecătorii interesați transmiteau cererea către soft prin touch screen și se așezau pe scaunul roșu la timp cât să zâmbească frumos. Iar Social Photo Booth-ul nostru cel isteț îi teleporta vizual în mijlocului peisajului selectat, cu tot cu scaun. Te simțeai ca Dorothy în Kansas, dar având un scaun roșu, în loc de pantofiorii roșii. :) În final, aveau opțiunea să își introducă adresa de email, pentru a-și trimite poza, sau puteau să o uploadeze pe Facebook, unde se posta automat sub hashtag-ul #redchair.

Pe lângă distracție, candidații mai primeau bonus și o cutie de Pringles! :) Plus informații despre locurile de muncă oferite de Kellogg’s. “We’ve got a seat for you!”

Descoperă mai multe despre Social Photo Booth și despre modul în care te ajută în campaniile de marketing sau la evenimente corporate, ori private: http://onscreen.ro/social-photo-booth-solutions/.

Lavinia Petrariu 21 posts

Magic Wand Handler @ OnScreen
În cei 13 ani de Marketing, mereu am explorat, cu plăcere şi aviditate, domenii conexe: comunicare, branding, grafică, ilustraţie, copywriting şi chiar un pic de webdesign.
De 5 ani am făcut trecerea către antreprenoriat. Caut în permanență să mă regăsesc în ceea ce fac și visez să influențez lumea prin frumos și simplificare.

No Comments

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

*

* Comments first need to be approved to show in this post.