blog-post-img-1666

Pop-up Digital Cake: cea mai dulce provocare marca OnScreen

Nu ne crește glicemia când ne lovim de provocări, în schimb simțim ceva mai multă adrenalină și sângele ne pulsează cu putere, până în momentul în care reușim să spunem fără ezitare:

This is IT!

Așa am ajuns să punem în scenă și noul nostru tool pentru evenimente, creionat, animat și proiectat în ritmuri potrivite:  POP-UP DIGITAL CAKE.

Prezența lui a reușit să stârnească un “WOW” unanim și apoi un val de întrebări [dar… cum? și… cât? și unde? și… se poate?].

Iată și răspunsurile:

Da, se poate să facem din clasicul tort îmbrăcat în marzipan o poveste animată, plină de culoare și ritm, armonios personalizată și adaptată cerințelor.

Uneori clienții își aleg mesajele și felul în care ar vrea să fie ele ilustrate. Alteori ne lasă pe noi să le alegem în locul lor.

videoproiectie tort Pop-up Digital Cake videoproiectie tort Pop-up Digital Cake

Iar noi încecăm să facem totul în joacă, să pară CUM nu se poate mai ușor (chiar dacă, de cele mai multe ori, nu este deloc așa).

Indiferent de cum stau lucrurile, reacția invitaților și momentul creat vorbesc de la sine despre reușita acestui nou proiect OnScreen.

videoproiectie tort Pop-up Digital Cake videoproiectie tort Pop-up Digital Cake

Cât despre CÂT și UNDE, chiar dacă suntem presați de deadline-uri, ne rezervăm mereu timpul potrivit pentru fiecare proiect în parte, să îi cunoaștem toate amănuntele și să-i descoasem toate așteptările știute sau doar intuite.

Am reunit sub aceeași umbrelă colorată desenele, muzica și proiecția video neconvențională (video mapping).

Rezultatul? Am transformat momentul cheie al evenimentului — sosirea mult-așteptatului tort — într-un adevărat spectacol, pentru prima oară în România.

Și nici nu ne așteptam la altceva, pentru că, atunci când desenele întâlnesc video mapping-ul, magia se întâmplă pur și simplu.

Am demonstrat-o în nenumărate rânduri cu DMB (Doodle Magic Board) și alte proiecte interactive. Și acum ne simțim pregătiți să demonstrăm din nou că pentru noi:

SKY IS THE LIMIT!

[până la proba contrarie :) ]

 

Ilinca Covreag 9 posts

No other information about this user.

No Comments