blog-post-img-1568

Doodle Magic Board – un nou produs interactiv OnScreen

Ne întrebaţi ce am făcut în ultimele 2 săptămâni?  Chiar dacă nu, noi tot vă răspundem, pentru că suntem mândri de ce a ieşit. :)

Aşadar, în ultimele 2 săptămâni am pus idee lângă sudoare, pasiune lângă proiectare şi ore lungi alături de echipa noastră talentată, pentru a concretiza o idee încolţită la finalul anului trecut.

Aşa s-a născut Doodle Magic Board – un panou desenat şi animat, care, prin atingerea anumitor zone, creează o experienţă interactivă unică. “Jucăria” este un mix între un suport clasic din lemn, desene şi new media.

doodle magic board onscreen making of

Cu ajutorul senzorilor grafici, declanşăm magia, pe care o susţinem apoi prin video mapping şi sunet.

Aceasta este doar una dintre aplicaţiile posibile ale lui Doodle Magic Board, cu care am fost prezenţi la Universum Inspiration Day, eveniment organizat de prietenii de la Universum Events.

.doodle touch board onscreen  doodle touch board onscreen 1

Printre invitaţi s-au numărat 300 de profesionişti din zonele de HR, Evenimente Interne şi Conferinţe, dornici să extragă un plus de inspiraţie pentru evenimentele pe care îşi propun să le organizeze anul acesta. Un exemplu a fost ORCHESTRATE, un concept de teambuilding unic în Romania, ce provoacă participanţii să înveţe să cânte la un instrument muzical într-o oră şi jumătate.

Ca să ne menţinem în zona experienţelor muzicale, astăzi şi mâine (27 şi 28 februarie 2016), vă învităm la ShortsUP Musicology. Spațiul extra-filme este accesibil de la 19:00 la 20:00, înainte de începerea spectacolului sau în pauză. Îl aducem şi pe Doodle Magic Board, ca să vă facem cunoştinţă.  ;)

Vă aşteptăm şi promitem că punem şi câteva materiale video în curând!

Lavinia Petrariu 21 posts

Magic Wand Handler @ OnScreen
În cei 13 ani de Marketing, mereu am explorat, cu plăcere şi aviditate, domenii conexe: comunicare, branding, grafică, ilustraţie, copywriting şi chiar un pic de webdesign.
De 5 ani am făcut trecerea către antreprenoriat. Caut în permanență să mă regăsesc în ceea ce fac și visez să influențez lumea prin frumos și simplificare.

2 Comments