blog-post-img-1831

UNICORNER – Digital Event Kit marca OnScreen

Kit-ul tău de ajutor împotriva plictiselii, la evenimentele de familie sau corporate.

(Pop-Up Digital Cake, Social Photo Booth, Invitații de nuntă digitale, Digital Love Story, Proiecție ambientală de interior și exterior)

16797554_1345339212197460_4003234971947748221_o

De ziua intenațională a iubirii, OnScreen lansează Unicorner – Digital Event Kit. Pentru că serviciile noastre cele mai îndrăgite sunt folosite cu scopul de a da un plus de culoare evenimentelor și pentru că era digitală și-a făcut încetul cu încetul loc în fiecare colțișor al vieții noastre, ne-am hotarât să le adunăm sub aceeași umbrelă.

Am ales să-l considerăm un Digital Event Kit deoarece conține toate instrumentele necesare organizării unei petreceri reușite. Fiecare din serviciile de mai jos este gândit astfel încat să se încadreze perfect atât în peisajul evenimentelor corporate cât și în peisajul evenimentelor personale. Fie că este vorba de un botez sau o nuntă, o aniversare de căsătorie sau un majorat sau o petrecere privată în care sărbătorești o reușită alături de prietenii și colegii tăi, Unicorner va fi acolo cu soluții magico-digitale profesioniste.

 Ce vei găsi la UNICORNER:

Pop-UP Digital Cake

1. POP-UP DIGITAL CAKE.  Acesta este un serviciu de video mapping pe tort (și preferatul nostru) unic în România. Credem cu tărie că proiecțiile nu îngrașă iar noi te vom ajuta să ai un tort cu o multitudine de topping-uri colorate și creative. Cel mai delicios lucru din meniul petrecerii tale se poate transforma într-o poveste vizuală care cu siguranță va capta atenția invitaților. Putem crea o poveste customizată împreună sau ne poți lăsa pe noi să ne facem de cap. Pentru mai multe detalii despre Digital Pop-Up Cake intră aici.

 Unde poți folosi Pop-Up Digital Cake: nuntă, botez, aniversarea zilei de naștere, majorat, lansări de produse de cofetărie și patiserie.

Pasi_photo_booth2-98a61fe1484baf8cad752e48f602fe16-770x250-100-nocrop

2. SOCIAL PHOTO BOOTH. Unul din cele mai creative moduri de socializare la un eveniment în care oamenii nu se cunosc între ei. Fie ca organizezi o conferință pe o temă serioasă sau un eveniment privat (nuntă, aniversare) unde e musai ca oamenii să se distreze, Photo Booth-ul nostru duce cabina foto la următorul nivel. Deoarce cu toții vrem share și like instant, poți împărtăși fotografiile imediat după ce au fost făcute cu ajutorul tehnologiei disponibile. Pentru mai multe detalii despre Social Photo Booth intra aici.

Unde poți folosi Social Photo Booth: lansare de produs, activare de brand, petrecere privată, aniversare, nuntă, botez.

 

3. INVITAȚII DIGITALE. Invitațiile noastre digitale se mișcă mai repede decât Poșta Română. Îți desenăm și animăm povestea de iubire și/sau detaliile evenimentului. Rezultatul va fi o invitație digitală sub forma unui video pe care-l poți trimite prietenilor aflați în alte orașe sau în alte țări, continente, galaxii…internet să fie acolo. Vezi model de invitație aici.

Unde poți folosi invitațiile digitale: nuntă, botez, gale de premiere naționale și internaționale.

 

4. DIGITAL LOVE STORY. Pe scurt, povestea ta de dragoste, animată. Tu ne livrezi scenariul demn de Oscar în care ne povestești cum v-ați cunoscut și ce lucruri năstrușnice ați făcut împreună iar noi facem un video pe care îl poți proiecta la nuntă. Astfel vor afla și mătușile îndepărtate de ce ai ales să-ți petreci viața alături de soțul/soția ta.

Unde poți folosi digital love story: pentru o cerere în căsătorie specială, aniversare de căsătorie, nuntă, sau pur și simplu pentru că îți iubești consoarta.

 

5. PROIECȚIE AMBIENTALĂ DE INTERIOR ȘI EXTERIOR.  Cu ajutorul proiecțiilor putem transforma orice interior sau exterior în funcție de dorințele tale. Peretele poate deveni un ecran de proiecții pe care-l putem îmbrăca cu o poveste aleasă de tine sau poți alege ca noi să proiectăm free style. Ambele variante vor capta atenția invitaților, indiferent de vârsta lor.

Unde poți folosi proiecțiile ambientale de interior și exterior: nuntă, botez, petrecere privată în aer liber.

 

6. UNICORNI. Unicornul va apărea la evenimentul tău daca vei folosi cel puțin 2 servicii Unicorner.

 

De ce să folosești Unicorner – Digital Event Kit:

- Relaxează atmosfera evenimentelor formale și informale

- Îți crești expunerea pe canalele de Social Media

- Beneficiezi de servicii realizate cu tehnologii moderne

- Atragi atenția publicului/invitaților

- Te ajută să comunici mai bine cu oamenii la evenimentele mari

- Ai parte de un moment memorabil

 

Știm… este greu să alegi. Întra pe pagina de facebook Unicorner pentru a te decide mai ușor și pentru a fi la curent cu ofertele și serviciile noastre.

Oana Arsenoi 2 posts

No other information about this user.

No Comments